Bölöni haalt fors uit richting publiekslieveling Hairemans

Bölöni haalt fors uit richting publiekslieveling Hairemans
Donderdag 16 november 2017 - 15:41   I  

Antwerp heeft al een tijdje niet meer gewonnen en bracht de laatste weken veel te weinig voetbal. Sommige spelers, zoals Hairemans en Dequevy, hadden dan ook al eens laten vallen dat er te weinig voetbal in de ploeg zit.

Bölöni heeft nu gereageerd op die kritiek van de publiekslievelingen. Volgens hem zouden ze beter op het veld tonen wat ze te zeggen hebben. "Spelers zouden dat beter intern aankaarten en op het veld praten met de voeten, maar ik begrijp wat ze daarmee bedoelen. Iedereen streeft ernaar om mooi voetbal te brengen, maar als het om welke reden dan ook niet lukt, moet je ook op een andere manier een resultaat kunnen halen", aldus Bölöni volgens Het Laatste Nieuws.

Hij snapt de frustratie van Hairemans en Dequevy, toch eerder voetballers dan mannen voor het duel, wel. Hij hoopt dat de interlandbreak voor de nodige rust heeft gezorgd en weet dan ook wat de oplossing is om er te geraken, nog harder werken.

"Door de interlandbreak hebben we even tijd gehad om alles op een rijtje te zetten. We moeten nóg harder werken om er opnieuw bovenop te geraken”, aldus Bölöni.

Poll: Haalt Antwerp Play-Off I?

TAGS  I  Bölöni  I   Antwerp  I   Hairemans

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024