Bij Club Brugge is men overtuigd: "Hij wordt de verrassing in de WK-selectie van Martinez"

Bij Club Brugge is men overtuigd:
Woensdag 15 november 2017 - 09:15   I   door Redactie

Roberto Martinez liet de naam van Anthony Limbombe al vallen. Bij Club Brugge gelooft men dat de flankaanvaller nog wordt opgeroepen voor het WK in Rusland.

"Roberto Martinez nam de naam Limbombe in de mond wanneer hem gevraagd werd naar het resultaat van zijn weekendavondjes in de Belgische stadions. In Brugge waren er vast mensen die de lieve woordjes van Martínez niet nodig hadden om Limbombe al in de rol te zien van verrassingsgast tijdens de Russische zomer, gezien zijn prestaties op de linkerflank, een positie waarvoor er in de nationale vijver niet zoveel vissen zitten", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

"Van de ene dag op de andere wijzigt Limbombe de hiërarchie in zijn gedachten en plaatst hij de belangen van Brugge boven de zijne", gaat S/VM verder. "Club ontdekt een andere speler dan de eenvoudige buitenspeler met vierkante voeten die op een voorspelbare manier langs de lijn loopt, met links een voorzet trapt en zelden naar binnen snijdt. De vaste klanten van Jan Breydel leren zijn verdedigend spel waarderen en zijn indrukwekkende beheersing van het rechtstreekse duel."

Poll: Verdient Limbombe een selectie voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Limbombe  I   Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024