"Bij Anderlecht heerst een slordig en lui beleid, bij Club daarentegen"

Dinsdag 16 januari 2018 - 12:45   I  

Anderlecht heeft al betere seizoenen meegemaakt. De grote tijd van weleer lijkt al een tijdje ver weg en het lukt Anderlecht deze winterperiode pijnlijk niet om grote namen naar het Astridpark te trekken.

Hugo Camps haalt in zijn column voor Het Laatste Nieuws dan ook hard uit naar het bestuur van Anderlecht, dat volgens hem in een serieuze dip zit. Volgens hem heeft het beleid heel wat boter op het hoofd.

"Alle grootmachten van het Europese voetbal hebben een dip gekend. Bij ons lijkt Anderlecht nu aan de beurt. In tegenstelling tot Real Madrid door slordig en lui beleid. Trots verworden tot brandstof die de vlam verteert."

Ook de houding van Anderlecht stoort hem. In Club Brugge gaan ze bijvoorbeeld actief op zoek naar versterkingen en houden ze steevast aan hun plannen. Anderlecht is daarentegen zeer passief en lijkt wel te wachten tot er een geschenk uit de hemel valt.

"Hein Vanhaezebrouck is gekomen, maar nog steeds ligt een grauwsluier van gelatenheid over RSCA. Althans, in Brugge is het transferbeleid agressiever. Anderlecht wacht in bidstand op de ultieme vedette. Wachten is niet het juiste woord, openstaan is beter. Passieve attitude dus."

De tijd van champagnevoetbal is volgens velen al lang gedaan. Volgens Camps draait het in Anderlecht momenteel nog gewoon over Deschachtjes. "Ook bij deze wintermercato ontstaat nauwelijks opwinding. Het gaat allemaal om Deschachtjes. Herman Van Holsbeeck zei dat hij het dezer dagen erg druk had. Met wat, Herman?"

Poll: Is die kritiek terecht?

TAGS  I  Camps  I   Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024