Beverse topaankoop maakt indruk, Lokeren alweer onderuit

Zaterdag 05 augustus 2017 - 21:50   I   door Redactie

Zaterdagavond stonden enkele matchen van de twee speeldag op het programma. Vooral Kortrijk deed een goede zaak.

Waasland-Beveren - KV Mechelen 2-2

De thuisploeg begon het best aan de partij en opende de score vlak na het halfuur via topaankop Morioka. Lang kon de Japanner niet genieten van zijn goal. Twee minuten later zorgde Rits al voor de gelijkmaker.

Beveren begon flitsend aan de tweede helft. Morioka, weer hij, schoot de ploeg van Clement een tweede keer op voorsprong. Wat Morioka kan, kan ik ook, moet Rits gedacht hebben. Hij bracht KVM met een gelukje opnieuw langszij. Eindstand: 2-2

Kortrijk - Lokeren 1-0

Lepoint zette de West-Vlamingen al snel op voorsprong met een kopbal. Al mogen alle credits naar Verboom voor de schitterende voorzet. Lokeren stelde daar erg weinig tegenover en mocht van geluk spreken dat doelman Verhulst op niveau was.

De Waaslanders beginnen zo met 0 op 6 aan de competitie en lijken hun start compleet te missen.

Poll: Wordt Morioka de revelatie van dit seizoen?