Bescheiden JPL-club weigerde recordsom voor "miljoenenspits"

Bescheiden JPL-club weigerde recordsom voor
Vrijdag 03 februari 2017 - 10:45   I  

Een bod van drie miljoen binnen krijgen, voor een Belgische club is dat nog altijd veel. Toch was er een Belgische club die zo'n bod weigerde.

De Engelse tweedeklasser Fulham bracht een bod van drie miljoen euro uit op de Franse spits Yohan Boli. De club besloot echter met Boli dat hij beter nog bij STVV bleef. “Ik lieg niet, ik wil dolgraag voor een club als Fulham voetballen. Maar pas dinsdag hoorde ik voor het eerst van hun interesse. Als ik zo een stap zet, wil ik rustig kunnen overleggen met mijn familie, maar daar was geen tijd voor", vertelt hij in het Belang van Limburg. "Het ging allemaal razendsnel. Daarom kwamen zowel STVV als ik tot de conclusie dat het beter was om op Stayen te blijven. Ik heb hier nog veel werk, als alles volgens plan verloopt, zal die lucratieve transfer later wel volgen. En dan worden daar zowel de club als ik beter van.”

“Ik ben pas 23 jaar, dan mag geld nog niet de belangrijkste drijfveer zijn. Zeker omdat ik de laatste tijd niet topfit was. Er wordt over gekke bedragen gesproken. Zo hoorde ik ook over die transfersom van 3 miljoen euro. Niet normaal, hé? Zeker als je weet dat Mignolet hier voor de helft vertrokken is. Mijn ploegmakkers hebben me er op training mee geplaagd. (Hij wordt 'miljoenenspits' en 'Fulham Boy' genoemd door zijn ploeggenoten, red.) Ook de trainer. (lachje) Maar daar kan ik wel tegen. De coach wou vooral zien of ik met mijn hoofd nog bij STVV ben. Niemand hoeft zich daar zorgen over te maken. Ik beschouw dit verhaal niet als een gemiste kans.”

TAGS  I  yohan boli  I   stvv

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024