Belgische topclub wordt beschuldigd van competitievervalsing tijdens de 29ste speeldag

Belgische topclub wordt beschuldigd van competitievervalsing tijdens de 29ste speeldag
Maandag 06 maart 2017 - 22:45   I   door Redactie

Aimé Anthuenis haalt op de website van De Zondag hard uit naar Standard. De voormalige bondscoach beschuldigt de Rouches van competitievervalsing. Standard verloor zaterdag met 1-0 bij Moeskroen.

"Standard heeft wat mij betreft aan competitievervalsing gedaan", stelt Anthuenis. "Ik vraag me af of er hier sprake is van een Waals complot. Standard bracht echt een snertprestatie op de mat. Keeper Gillet was de beste man op het veld en dat zegt genoeg."

"Standard houdt er al jaren een slechte transferpolitiek op na, met spelers die qua groepsgevoel niets waard zijn, er niet mee bezig zijn en ook eenvoudigweg niet beter kunnen. Een speler als Legear, om er maar eentje te noemen."

"Het had veel eerder 4-0 kunnen worden, dan 1-1. Moeskroen behoudt dankzij die 1-0 nog een kans op het behoud maar volgens mij zal het toch degraderen. Als Kortrijk, waar Moeskroen naartoe moet, het een beetje serieus oppakt, dan wint het."

" Maar Kortrijk presteert erg wisselvallig. Westerlo zal er zeker zelf ook nog alles aan moeten doen, thuis tegen Genk. Dat wordt niet gemakkelijk. Voetbal kan hard zijn, hopelijk voor Westerlo moeten ze niet te veel meer aan die match tegen Zulte Waregem terugdenken."

TAGS  I  standard  I   anthuenis

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024