Belangrijke speler dreigt met vertrek bij Anderlecht: "Oplossing zoeken"

Belangrijke speler dreigt met vertrek bij Anderlecht:
Donderdag 07 december 2017 - 08:04   I  

Ivan Obradovic speelt na de jaarwisseling mogelijk niet bij RSC Anderlecht. De Servische linkspoot is een belangrijke speler, maar komt lang niet altijd aan spelen toe onder Hein Vanhaezebrouck.

Obradovic wil met Servië naar het WK in Rusland en wil zijn plaats in de selectie niet op het spel zetten omdat hij niet speelt bij Anderlecht. “Daarom moet ik goed nadenken. Als ik bij Anderlecht echt maar één match op de drie speel, moet ik in januari misschien een oplossing zoeken."

Toch kijkt de verdediger momenteel nog de kat uit de boom. "Al is het nu nog te vroeg om al uit te kijken naar een andere club. Eigenlijk hoop ik nog altijd dat ik mij in december toch opwerk tot een vaste waarde bij Anderlecht.”

Of toch bij Anderlecht blijven?

"Het is bizar om onder de nieuwe trainer zo weinig te spelen, maar door een kleine blessure, de interlands en een ziekte zat er nog geen continuïteit in mijn prestaties. Pas nu groei ik weer naar mijn beste vorm en pak ik de kansen die ik krijg", benadrukt Obradovic.

"Ja, Vanhaezebrouck speelt vaak met drie verdedigers, maar zowel op linksachter als linksmidden kan ik uit de voeten. Nogmaals: liefst van al blijf ik gewoon bij Anderlecht. Ik ken de club, we spelen voor de titel.”

Poll: Moet Obradovic blijven?

TAGS  I  Obradovic  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024