Begaat bondscoach Martinez een gigantische flater bij Rode Duivels?

Begaat bondscoach Martinez een gigantische flater bij Rode Duivels?
Donderdag 24 november 2016 - 11:15   I   door Redactie

Roberto Martinez reageerde onlangs in een uitgebreid interview lauw op de interesse van Leon Bailey om Rode Duivel te worden. Hij moedigde de Jamaicaan niet bepaald aan.

Bailey zou graag ook de Belgische nationaliteit willen. De flankaanvaller ziet bij Jamaica weinig toekomst in de nationale ploeg. Niet omdat de concurrentie er te groot is, maar omdat het team gewoon zwak is en weinig aanspraak maakt op prijzen of grote tornooien. Dat is bij de Rode Duivels dezer dagen helemaal anders.

Bondscoach Martinez is evenwel niet onder de indruk van de interesse in de Belgische nationale ploeg. "De concurrentie is er zeer groot", laat hij weten. Martinez moet misschien toch ook aan zijn opvolgers denken. Bailey is nog maar 19 en er wacht hem wellicht al een absolute toptransfer. De Rode Duivels lijken zo iemand toch altijd te kunnen gebruiken.

Vraag is natuurlijk of Bailey ooit effectief zou overgaan tot een naturalisatie. Hij is in ieder geval samen met een Belgische, maar verhuist wellicht weldra naar het buitenland.

TAGS  I  Rode Duivels  I   Roberto Martinez  I   Leon Bailey

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024