Beerschot Wilrijk maakt gehakt van Roeselare en komt alleen op kop

Vrijdag 01 september 2017 - 22:23   I

Roeselare tegen Beerschot Wilrijk, dat is nummer één tegen nummer twee. De Antwerpenaren trokken aan het langste eind.

De partij begon ideaal voor de uitploeg. Al na zes minuten zette Messoudi zijn ploeg op voorsprong na een ingestudeerde vrije trap. Later in de eerste helft probeerde Roeselare wel , maar doelman Romo hield zijn netten schoon.

Na de pauze ging de partij goed op en neer met kansen langs beide kanten. Op het uur kreeg Beerschot een penalty: Losada zette zich achter de bal en maakte er 0-2 van. Daarna ging het van kwaad naar erger voor de West-Vlamingen. Messoudi en Losada maakten elk nog één doelpunt. Eindstand: 0-4

Door de 0-4-zege pakken de Kielenaars 10 op 12 en staan ze (momenteel) alleen op kop in 1B. Een puike start voor de jongens van trainer Marc Brys.

Poll: Wordt Beerschot Wilrijk kampioen?