'Batshuayi verdeelt Chelsea in twee kampen'

'Batshuayi verdeelt Chelsea in twee kampen'
Maandag 09 januari 2017 - 12:08   I  

Ondanks het feit dat Michy Batshuayi gisteren nog eens mocht starten bij Chelsea, blijven er grote twijfels bestaan over zijn toekomst bij de club. Antonio Conte zou immers nog steeds twijfelen aan de Rode Duivel.

Batshuayi scoorde en gaf een assist, maar toch was Conte niet altijd tevreden langs de zijlijn. De Italiaan liet zijn ergernis blijken toen Batshuayi twee grote kansen miste en te eerlijk was door zich niet te laten vallen in het strafschopgebied. Conte had achteraf wel lof, maar gaf ook meteen aan dat hij nog werk voor de boeg heeft alvorens hij een volwaardige vervanger van Costa kan worden.

Conte zelf zou graag Fernando Llorente naar Chelsea halen. De Italiaanse en Engelse media berichten al enkele dagen over het hardnekkige gerucht. Conte won met Llorente nog de titel met Juventus in 2014. Nu is de Spaanse spits op een zijspoor beland bij Swansea. Conte wil Batshuayi als pasmunt gebruiken om Llorente te halen, maar dat is buiten het bestuur en technisch directeur Michael Emenalo gerekend. Zij geloven wél nog in Batshuayi en weigeren voorlopig mee te werken aan die transfer, weet het Nieuwsblad. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

TAGS  I  michy batshuayi  I   chelsea  I   antonio conte

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024