‘Bale moet weg bij Real Madrid, maar heeft nog een véél groter probleem’

‘Bale moet weg bij Real Madrid, maar heeft nog een véél groter probleem’
Maandag 13 november 2017 - 16:04   I  

Bij Real Madrid hebben ze het ondertussen hélemaal gehad met Gareth Bale. De Welshman liep onlangs een nieuwe blessure op en ligt zo nog wat langer in de mand. Real wil Bale zo snel mogelijk lozen, maar de vleugelaanvaller heeft zo mogelijk een nog groter probleem.

Volgens Don Balon staat geen enkele andere topclub echt te springen om Bale voor veel miljoenen binnen te halen. Manchester United, Chelsea en Tottenham hadden Bale in een recent verleden in het vizier, maar nu zijn de drie clubs bang om Bale aan te trekken.

Het spreekt immers voor zich dat geen enkele topclub zit te wachten op een kristallen speler die om de haverklap in de lappenmand ligt. En zo heeft Bale dus een serieus probleem als hij Real straks moet verlaten.

De Koninlijke hoopt nog steeds om een aanzienlijk bedrag van het in Bale geïnvesteerde geld te recupereren bij een transfer. Zo zou Real minstens 90 miljoen euro willen vangen. Tottenham zou volgens Don Balon van plan zijn om een bod van 60 miljoen uit te brengen en te zien wat de reactie van Real is.

Poll: Geloof jij nog in Bale?

TAGS  I  Bale  I   Real Madrid  I   Tottenham  I   Chelsea  I   Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024