‘Bailly wordt opnieuw Rode Duivel’

‘Bailly wordt opnieuw Rode Duivel’
Woensdag 15 november 2017 - 10:46   I  

Moeskroen haalde Logan Bailly in het tussenseizoen opnieuw naar België. De ervaren doelman kampte bij zijn aankomst in Henegouwen met een conditionele achterstand, maar die heeft hij ondertussen helemaal weggewerkt.

Meer zelfs: Bailly staat de jongste tijd goed te keepen tussen de palen van Les Hurlus. Volgens assistent Laurent Demol is het zelfs niet uitgesloten dat de doelman binnenkort opnieuw Rode Duivel wordt.

Vorige zomer suggereerde keeperstrainer Eric Deleu een terugkeer bij de nationale ploeg. “In drie maanden heeft hij de achterstand die hij de afgelopen twee jaar opliep door niet te spelen helemaal weggewerkt”, aldus Demol.

“Ik zeg niet dat zijn terugkeer bij de Rode Duivels hier een gespreksonderwerp is, maar als je ziet dat Matz Sels weer opgevist wordt terwijl hij weinig speelde met Anderlecht, is het misschien het moment om de juiste vragen te stellen.”

Leider en Kapitein

Door de blessure van Huygebaert, werd Bailly ook kapitein bij Moeskroen. Een taak die hij prima vervult. “Wanneer Bailly het woord neemt, wordt het stil en luistert iedereen. Iedereen hier heeft ook gezien hoe hard hij gewerkt heeft om weer zijn beste niveau terug te vinden.”

“Toen hij hier kwam, had hij overgewicht, maar wat hij op de stage voor het seizoen deed om dat weg te werken, grenst aan het waanzinnige. Hij trainde drie keer per dag, soms zagen we hem al om half acht ’s morgens gaan lopen”, besluit Demol.

Poll: Verdient Bailly een kans bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Bailly  I   Moeskroen  I   Rode Duivels  I   Sels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024