Bailey blijft als Genk deze speler zijn kans geeft

Bailey blijft als Genk deze speler zijn kans geeft
Vrijdag 30 december 2016 - 07:30   I   door Redactie

Racing Genk wil er alles aan doen om Leon Bailey aan boord te houden. Maar hoe denkt het kamp van de 19-jarige aanvaller daarover? Craig Butler, de stiefvader van Bailey, antwoordt in HLN.

"Leon is aan een sterk seizoen bezig", aldus Butler. "Hij trekt de lijn van de vorige campagne door. Misschien is het wel tijd om te vertrekken en de uitdaging aan te gaan op een hoger niveau. Er zijn teams uit Engeland, Frankrijk en Italië die interesse hebben en zelfs al een voorstel deden. Maar we staan niet weigerachtig tegenover een verlengd verblijf bij Genk."

"Alleen moet Genk wel zijn belofte nakomen", vervolgt Butler. "De afspraak was dat als zijn broer Kyle het goed deed bij de beloften, hij mee op winterstage mag en definitief bij de A-kern aansluit. Kyle heeft dat ingelost. Hij scoorde acht goals en gaf vijf assists. Die statistieken liegen niet. We moeten aan de carrière van onze jongens denken. Als ze bij een andere club wél allebei in de A-kern kunnen meedraaien, en bij Genk niet, dan moeten we onze opties bekijken."

TAGS  I  RC Genk  I   Leon Bailey

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024