Axel Witsel reageert voor het eerst na zijn transfer naar China

Axel Witsel reageert voor het eerst na zijn transfer naar China
Dinsdag 03 januari 2017 - 21:15   I  

Vandaag werd de transfer van Axel Witsel naar het Chinese Tianjin Quanjian officieel bevestigd. Hij verlaat Zenit Sint-Petersburg na 4,5 jaar.

"Na 4,5 jaar in Rusland is het tijd voor verandering", vertelt Witsel op Instagram. "Ik wil iedereen in Sint-Petersburg bedanken voor de prachtige jaren, gevuld met heel mooie herinneringen. Dat gaat van de voorzitter tot de trainers, de technische staf, mijn ploegmaats, vrienden, broers, zussen en natuurlijk alle supporters."

"Ik ben trots deel te hebben uitgemaakt van de geschiedenis van Zenit en hen te hebben geholpen vier prijzen (één titel, één beker en twee Supercups) te pakken. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat jullie ook dit seizoen weer de titel gaan pakken. Petrovsky en de prachtige stad Sint-Petersburg zullen altijd een bijzondere plaats in mijn hart hebben. Ik zal de club ook in de toekomst zo goed mogelijk proberen te volgen. Ik kijk er nu naar uit te starten bij Tianjin Quanjian FC, mijn nieuwe teammaats te ontmoeten en aan een heel nieuw avontuur te beginnen."

TAGS  I  axel witsel

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024