Atlético Madrid geeft leidersplaats weg tegen Sevilla

Atlético Madrid geeft leidersplaats weg tegen Sevilla
Zondag 23 oktober 2016 - 20:25   I   door Redactie

Atlético Madrid is er niet in geslaagd de nieuwe leider in de Primera Division te worden. Het verloor met 1-0 van Sevilla, dat in hun plek de leidersplaats overneemt van Barcelona.

Bij Atlético Madrid stond Yannick Carrasco uiteraard in de basis. De Rode Duivel verkeerde de voorbije weken in uitstekende vorm. De uitploeg liet de bal vanaf het begin aan Sevilla. Atlético had slechts 30% van het balbezit. Sevilla deed echter ook bitter weinig met het vele balbezit. Kansen waren erg schaars. Atletico-spits Correa kwam nog het dichtstbij, maar hij besloot naast. 

Na rust besloot Diego Simeone om in te grijpen en zo haalde hij Correa er af voor Gaitán. Toch was het vooral Sevilla dat begon te dreigen. Nasri had pech want zijn schot trof de paal. Om zeker geen doelpunt tegen te krijgen wisselde Simeone Carrasco voor de verdedigende middenvelder Tiago. Veel hielp dat niet. 

Een kwartiertje voor tijd bracht N'Zonzi Sevilla op voorsprong na een knappe actie. Atlético moest de kelk tot op de bodem ledigen, want Koke werd ook nog eens van het veld gestuurd met een tweede gele kaart. De tien Madrilenen probeerden nog wat te forceren, maar echt dreigend kwamen ze niet meer voor de dag.

TAGS  I  Atlético Madrid  I   Sevilla

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024