Assistent-trainer Standard ziedend na nederlaag: "Deze oorlog zullen ze niet winnen!"

Assistent-trainer Standard ziedend na nederlaag:
Vrijdag 08 december 2017 - 23:22   I  

Door de schorsing van Sa Pinto mocht de assistent-trainer van Standard, Rui Mota, na de wedstrijd het woord nemen. Mota was ziedend na de verloren wedstrijd en vooral de beslissingen in het nadeel van Standard zorgen voor veel woede.

"Het is simpel. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd was en we scoorden eerst, maar daarna gebeuren er toch wat vreemde zaken. Zij hadden rood moeten krijgen, want Agbo zijn knie ligt aan flarden. Daarna scoren ze uit een corner die geen corner was. Blijkbaar mochten we bij de rust dus niet voorstaan", aldus Mota.

De assistent-trainer van Standard ging zelfs nog een stapje verder. Volgens hem wordt Standard elke keer weer benadeeld en proberen ze de ploeg ook telkens opnieuw tegen te werken. Maar dat zal hun niet lukken.

"Iedereen probeert ons te kelderen. Oké, we hadden vandaag zelf ook beter moeten doen. Maar we probeerden dan wat offensiever te gaan spelen en dan krijgen we die derde goal tegen. Vanuit mijn standpunt was dat ook zeker een fout trouwens. Het is al van in het begin zo. Iedereen wil ons klein krijgen, maar ik zeg u het volgende. De oorlog zullen ze niet winnen. We gaan met iedereen vechten om onze doelen te bereiken", aldus een razende Mota.

Poll: Gaan deze uitspraken te ver?

TAGS  I  Standard  I   Waasland-Beveren  I   Mota

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024