Antwerp woedend na late gelijkmaker en komt met dit drastisch voorstel

Antwerp woedend na late gelijkmaker en komt met dit drastisch voorstel
Zondag 21 januari 2018 - 20:35   I  

Antwerp leek op weg naar een glorieuze zege tegen Club Brugge, maar zag de bezoekers in het slot alsnog langszij komen. Vormer scoorde de late gelijkmaker, al zat er wel een buitenspelgeurtje aan het doelpunt.

De clubleiding kreeg de afgelopen uren bijzonder veel bittere reacties van fans. In de omstreden fase die leidde tot een doelpunt van de tegenstrever, signaleerde de lijnrechter dat twee spelers van Club Brugge buitenspel stonden, waarop de scheidsrechter zijn eigen lijnrechter negeerde”, klinkt het bitter op de website.

Er was geen videoref aanwezig op de Bosuil en dat vinden ze in Deurne-Noord niet kunnen. “De clubleiding heeft bijzonder veel begrip voor die massale reactie: het is onbegrijpelijk dat voor dergelijke matchen geen videoref voorzien wordt door de Koninklijke Belgische voetbalbond. De eigenaar van de club, Paul Gheysens, laat weten dat hij zélf wel zo’n wil installatie aankopen, die permanent op de Bosuil aanwezig kan zijn.”

Het enige wat de Koninklijke Belgische Voetbalbond moet doen, is het toestel homologeren. Potentieel mistasten van de scheidsrechter kan dan simpelweg door technologie aangepakt worden op de Bosuil, een oplossing die anno 2018 blijkbaar nog niet lukt vanuit de KBVB”, klinkt het opvallende voorstel.

Poll: Heeft Antwerp gelijk?

TAGS  I  Antwerp  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024