Antwerp wint nu ook bij Zulte Waregem

Zondag 17 december 2017 - 21:50   I   door Redactie

Antwerp rukt op naar de vierde plaats in het klassement. De Great Old won aan de Gaverbeek met 1-2 van Zulte Waregem.

Al in de zesde minuut klom Antwerp op voorsprong. Ardaiz ging neer na een contact met Heylen, waarna ref Wouters de bal op de stip legde. Geoffry Hairemans twijfelde niet en maakte er 0-1 van.

Na een halfuur verdubbelden de bezoekers de voorsprong. Joaquin Ardaiz maakte het af: 0-2. Owusu kreeg meteen nadien de kans op 0-3, maar de spits faalde oog in oog met Bossut. Wat later scoorde Owusu wel, maar werd de goal onterecht afgekeurd door Wouters voor een vermeende fout op Bossut.

In de tweede helft kantelde het. Nadat Olayinka eerst nog miste, scoorde De fauw wat later de aansluitingstreffer. Verder kwam Zulte Waregem echter niet en zo blijft Essevee op de sukkel.

Poll: Haalt Antwerp play-off 1?