Antwerp schiet weinig op met alweer een gelijkspel

Zondag 11 december 2016 - 17:39   I

Al voor de vierde keer in de tweede periode heeft Antwerp gelijkgespeeld. Ditmaal werd het 1-1 tegen Tubeke. Het blijft zo vijfde in de stand.

Antwerp kwam al heel snel op achterstand. Laurent werd voor doel bediend en knalde droog binnen. Antwerp had wel enkele kansen, maar sprong daar onzorgvuldig mee om. De bal van N'Diaye werd ook nog eens van de lijn gehaald. Vlak voor rust kreeg Antwerp zelfs een strafschop, maar ook die werd gemist. Dequevy trapte veel te zwak, waardoor Tubeke-doelman Beunardeau kon redden.

Ook na rust bleef Antwerp komen. Vooral Owusu was erg bedrijvig. Zijn schot ging nipt voorlangs. Een kwartier voor einde kreeg Antwerp dan toch wat het verdiende. Camus ging zijn kans vanop afstand, zijn bal ging staalhard binnen in de benedenhoek. De honger van Antwerp was nog niet gestild, met een gelijkspel werd geen genoegen genomen. Vleminckx had nog een uitstekende kans, maar vanuit een onmogelijke hoek knalde hij op de paal. Bijna scoorde Tubeke nog een eigen doelpunt, maar Fabre devieerde de vrije trap van Camus nog net op de paal. Zo bleef Antwerp uiteindelijk weer achter met een schamel puntje.

Antwerp - Tubeke 1-1

9' Laurent 0-1, 75' Camus 1-1