Antwerp erg ongerust na monsterzege van Barcelona, De Decker neemt maatregelen

Antwerp erg ongerust na monsterzege van Barcelona, De Decker neemt maatregelen
Vrijdag 10 maart 2017 - 11:45   I   door Redactie

Bij Antwerp begint men zich toch wat zorgen te maken, zeker na het zien van de triomf van Barcelona. De Catalanen moesten een 4-0-nederlaag uit de heenwedstrijd uitwissen en wonnen met 6-1 in de return.

Zo bewees Barça nog maar eens dat alles mogelijk is. Sommige fans van Antwerp waren meteen actief op Twitter na die wedstrijd en uitten hun vrees voor een gelijkaardig scenario zaterdag op Roeselare. Antwerp verdedigt er een 3-1-voorsprong.

"Zo zie je maar, er kan erg veel in voetbal", is ook coach Wim De Decker er nog niet helemaal gerust op in Gazet van Antwerpen. "We zullen dus attent moeten zijn. Ik heb het vermeld voor de ­training. De buit is dus absoluut niét binnen, daar is iedereen zich van ­bewust."

"We moeten proberen te winnen in Roeselare, niet te veel nadenken en niet met een 0-0 in het ­achterhoofd naar daar trekken. Roeselare? Dat zal op twee gedachten ­hinken, want het moét komen. Ik weet niet hoe het het gaat aanpakken, maar ik zit liever in onze positie. Maar het laatste waar we ons mogen aan ­bezondigen, is onderschatting.”

De Decker neemt zelfs nog een opvallend besluit. “Ik ga het lot niet tarten, dus, nee, de champagne gaat niet mee op de bus. Of alle spelers meegaan (op verplaatsing zijn de niet-geselecteerden niet verplicht om mee te gaan, red.)? Ja, maar niet met de bus. We gaan ook niet anders dan anders doen, ik wil geen commotie.”

TAGS  I  antwerp  I   roeselare  I   de decker

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024