Antwerp doet uitstekende zaak tegen periodekampioen Roeselare

Antwerp doet uitstekende zaak tegen periodekampioen Roeselare
Vrijdag 06 januari 2017 - 22:11   I  

In 1B is Antwerp als winnaar uit de bus gekomen in de topper tegen Roeselare. The Great Old won met het kleinste verschil van de eerste periodekampioen, het nadert zo tot op één punt van leider Roeselare.

Antwerp-coach Wim De Decker dropte aanwinst Faris Haroun meteen in de basis. Dat leek te lonen, want Antwerp was duidelijk de betere ploeg in de eerste helft. Haroun was ook prominent aanwezig op het middenveld. De eerste grote kans was voor Dequevy, hij trapte echter op de paal. Slechts enkele minuten later trapte alweer Dequevy de bal tegen de paal, deze keer van iets dichterbij. Antwerp verdiende duidelijk een voorsprong, maar de ruststand bleef bij een 0-0-score.

Na de rust kreeg Antwerp dan toch loon naar werken: Owusu knalde de bal knap binnen nadat hij zijn belager goed aan de praat hield. Ook daarna kreeg Antwerp nog tal van kansen. Lallemand miste toen hij alleen op doel af ging en wie anders dan Dequevy trapte nog eens op de paal nadat hij hard uithaalde. Dat was al de derde keer dat hij het doelkader raakte. Gelukkig voor hem kwam de zege van Antwerp niet meer in gevaar.

Antwerp - Roeselare 1-0

67' Owusu 1-0

TAGS  I  Antwerp  I   Roeselare

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024