Antwerp doet opmerkelijke oproep voor allesbeslissende wedstrijd tegen Roeselare

Antwerp doet opmerkelijke oproep voor allesbeslissende wedstrijd tegen Roeselare
Woensdag 08 maart 2017 - 22:25   I  

Zondag volgt er niet enkel de ontknoping in de Jupiler Pro League. We weten dan immers ook wie er uit 1B promoveert naar het hoogste niveau.

Antwerp beschikt met een 3-1-voorsprong over de beste papieren. De club wil van de volgende wedstrijd een echt feest maken. “We roepen onze fans op om deze wedstrijd te benaderen op dezelfde manier als onze Wembley-finale in 1993”, klinkt het bij de Great Old. “Toen lieten we heel Europa kennis maken met onze geweldige achterban. Laten we dat opnieuw doen, nu we zo dicht bij de Belgische elite staan, en een voorbeeld stellen van wat het inhoudt om Antwerpfan te zijn! Het hele land kijkt immers toe!”

Er gelden wel enkele restricties. Bengaals vuur is verboden, net zoals een veldbestorming (door beide fans). “We willen onze supporters oproepen om zich hier in geen geval aan te wagen. Bij een veldbestorming van onze fans zal de FASc aansprakelijk worden gesteld, die op hun beurt de schade zullen verhalen op de ASC’s die schuldig zijn aan de veldbestorming. Hetzelfde geldt bij eender welke schade die aan het uitvak van Schiervelde wordt berokkend.”

TAGS  I  antwerp  I   roeselare

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024