Antheunis voorspelt nu al wie er kampioen gaat worden

Antheunis voorspelt nu al wie er kampioen gaat worden
Maandag 05 december 2016 - 17:02   I   door Redactie

Het is nog vroeg op het seizoen, maar toch doet ex-bondscoach Aimé Antheunis een gewaagde voorspelling. Hij voorspelt u al wie er kampioen gaat worden.

Antheunis wil in De Zondag eerst terugkomen op de uit de hand gelopen derby tussen Charleroi en Standard. “De derby moet zo vlug mogelijk herspeeld worden op neutraal terrein. Zonder supporters weliswaar. Dit is de enigste en tevens fairste manier. Volgens het reglement kan je beide teams ook straffen met elk nul punten maar dat zou pure competitievervalsing zijn".

"Beslist de Voetbalbond om dit te doen, dan bevoordelen ze alle andere ploegen zoals AA Gent of Racing Genk die meestrijden voor een ticket voor play-off 1. Het is nu aan de voetbalbond om vlug een duidelijk signaal te geven. De match herspelen is de beste optie. Iets waar ongetwijfeld ook het bestuur van Charleroi en Standard voor te vinden zal zijn."

De ex-bonscoach voorspelt ook al wie er kampioen gaat worden. "Bovenaan de stand is Club Brugge nog steeds voor mij titelkandidaat nummer 1 vooral omwille van hun sterke thuisreputatie, waar het in 2016 nog niet verloor. En alhoewel het spel van Anderlecht in Kortrijk al veel beter was, zijn ze zeker nog niet top.”

TAGS  I  Aimé Anthuenis  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024