'Anderlecht zet deze speler in januari in de etalage'

'Anderlecht zet deze speler in januari in de etalage'
Zondag 19 november 2017 - 17:37   I  

Gisteren ging Anderlecht winnen op het veld van Moeskroen, maar overtuigen deed het andermaal niet. Van vloeiend voetbal was er geen sprake en ook de individuele flitsen bleven uit.

Een van de spelers die gisteren zijn kans kreeg van Vanhaezebrouck was Nicolae Stanciu. De Roemeen smeekte de afgelopen weken om een kans en kreeg die ook. Hij kon zijn basisplaats echter niet rechtvaardigen.

Ook de fans waren wederom teleurgesteld in de prestatie van Stanciu. Nochtans lagen de verwachtingen erg hoog toen Stanciu werd binnengehaald. Die verwachtingen heeft de Roemeen nog niet kunnen inlossen.

Om het nog erger te maken was het de Sofiane Hanni die aan de basis lag van de overwinning. Met een slimme pass zette hij Onyekuru alleen voor Bailly. Zo liet Hanni zich opmerken en dat zal ook Vanhaezebrouck gezien hebben.

Het lijkt er dan ook sterk op dat de situatie voor Stanciu niet langer houdbaar is. Telkens als hij zijn kans krijgt vergeet hij die te grijpen en uiteraard raakt het geduld van zowel de fans als van Vanhaezebrouck stilaan op.

De kans is dan ook groot dat Anderlecht in januari een oplossing zal zoeken voor de dure Roemeen. Ook voor Stanciu zelf is dat trouwens de beste oplossing. Het zal wel moeilijk zijn om het geld terug te krijgen dat Anderlecht in Stanciu heeft geïnvesteerd. Afwachten dus wat Anderlecht van plan is met het 'goudhaantje'.

Poll: Moet Anderlecht een oplossing zoeken voor Stanciu?

TAGS  I  Anderlecht  I   Stanciu  I   Hanni

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024