Anderlecht-speler afgemaakt: "Hij bakte er helemaal niks van"

Anderlecht-speler afgemaakt:
Woensdag 01 november 2017 - 08:09   I   door Redactie

Anderlecht ging kansloos onderuit bij Paris Saint-Germain. Hein Vanhaezebrouck probeerde op PSG een opstelling zonder spits, maar echt god draaide dat niet uit.

"Een opstelling zonder diepe spits, het is nog niet veel door een Belgische trainer vertoond. Zeker niet in Europa. Pep Guardiola was zowat de eerste die het met FC Barcelona deed, daarna gekopieerd door Vicente del Bosque bij de Spaanse nationale ploeg die in 2010 wereldkampioen en in 2012 Europees werd", aldus Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad.

"De meningen over die veldbezetting zijn verdeeld maar wat ons betreft was het zeker het proberen waard. De vraag is immers wat je met de hopeloos uit vorm zijnde Teodorczyk of de niveau missende Harbaoui in het Prinsenpark had kunnen doen. Het was zeker niet beter geweest. Dat bewees Teodorczyk toen hij een halfuur mocht meedoen. Hij bakte er andermaal niets van."

"Dat Anderlecht opnieuw kansloos de boot inging, had natuurlijk in de eerste plaats te maken met het enorme niveauverschil. En toch ook met het ondermaatse niveau dat te veel Anderlecht-spelers vooral in offensief opzicht toonden. Neymar jr speelde geen wereldwedstrijd, hij loopt veel te veel met de bal. Maar dat hij uitgerekend Neymar jr regelmatig oog-in-oog kwam te staan met de wel heel beperkte Appiah zet het onderscheid tussen de twee ploegen alleen maar in de verf. Linksachter Kurzawa, die ook te maken had met Appiah, scoorde zowaar drie keer."

TAGS  I  Anderlecht  I   PSG  I   Teodorczyk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024