Anderlecht schrikt zich rot na het zien van Lukebakio

Anderlecht schrikt zich rot na het zien van Lukebakio
Woensdag 21 juni 2017 - 20:18   I   door Redactie

Dodi Lukebakio werd door René Weiler naar de C-kern verwezen. Dat betekent dat de coach van Anderlecht niet rekent op de jonge speler.

Lukebakio nam het in het verleden niet zo nauw met op tijd komen en die dingen. Wel, hij is helemaal veranderd. “Het is gedaan met mijn talent te verprutsen door mijn eigen stommiteiten”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

“Als de training vroeger om 9 uur begon, dan arriveerde ik altijd om 9.05 uur. Nu sta ik al om 7.15 uur in de fitnesszaal om oefeningen te doen. Het duurde lang voor ik die les begreep, maar het is gelukt. Dat geldt trouwens ook op het terrein. Geen mooie, maar nutteloze dribbels meer voor mij. Ik heb mijn spel vereenvoudigd, speel sneller richting de goal en verricht ook meer defensief werk. De knop is omgedraaid.”

Waar hij volgend seizoen aan de slag gaat, is nog niet duidelijk. "Het klopt dat ik weer bij Toulouse terechtkan, maar er is nog niets beslist over mijn toekomst”, besluit de dribbelaar. “Anderlecht blijft de club van mijn hart, maar als het daar niet lukt dan wil ik best verhuurd worden. Zo is één van mijn grote voorbeelden nu mijn jeugdvriend Landry Dimata. We voetbalden nog samen bij de jeugd van Brussels en nu heeft Landry een toptransfer van Oostende naar Wolfsburg afgedwongen door zich goed te laten begeleiden en professioneel te gedragen. Een goeie inspiratiebron.”

TAGS  I  anderlecht  I   lukebakio

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024