'Anderlecht schiet zichzelf fameus in eigen voet met nieuwste transfer'

'Anderlecht schiet zichzelf fameus in eigen voet met nieuwste transfer'
Woensdag 03 januari 2018 - 15:10   I  

Anderlecht slaagt er voorlopig niet in om een speler naar het Astridpark te halen. Uitgaande transfer daarentegen lopen veel vlotter. Zo nam Anderlecht vandaag afscheid van Hamdi Harbaoui. Hij vertrekt naar Zulte Waregem.

Dat Harbaoui al een tijdje geen plek meer had in de ploeg van Vanhaezebrouck, is al een tijdje duidelijk. Harbaoui van de hand doen was dan ook een logische beslissing. Al zou Anderlecht met deze transfer misschien wel zichzelf in eigen voet schieten.

Bij Zulte Waregem speelt namelijk ene Leya Iseka. De jonge spits wordt door Anderlecht verhuurd en speelt daar, ondanks het mindere seizoen van Zulte Waregem, bijzonder goed. Vaak was hij het enige lichtpuntje in de Waregemse duisternis. De komst van Harbaoui is dan ook geen bijzonder goed nieuws voor de jonge huurling van Anderlecht, die zo wat speelminuten dreigt te verliezen.

Ook die andere huurling van Anderlecht, Doumbia, kreeg er met de komst van Damien Marcq een concurrent bij. Zo driegen twee jonge talenten misschien plots heel wat minder speelgelegenheid van Dury. Dat zou dan weer slecht nieuws zijn voor Anderlecht.

Poll: Voor wie is deze transfers het slechtste nieuws?

TAGS  I  Anderlecht  I   Zulte Waregem  I   Iseka  I   Harbaoui  I   Doumbia  I   Marcq  I   AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024