Anderlecht plots niet meer te houden: 'Aanwinst nummer twee onder weg'

Anderlecht plots niet meer te houden: 'Aanwinst nummer twee onder weg'
Woensdag 24 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht presenteerde gisteren de eerste en langverwachte zomertransfer. Met Jan-Carlo Simic plukt het een talentvolle centrale verdediger weg bij AC Milan. De negentienjarige Serviër met Duitse roots tekende in Brussel een contract van vijf seizoenen.

Ondanks dat Jesper Fredberg er lang over deed om zijn eerste aanwinst vast te leggen, lijkt hij nu als een speer vertrokken. Op de officiële aankondiging van Anderlecht op Instagram reageerde namelijk een opvallende naam. Het gaat om transfertarget Noel Atom.

De negentienjarige centrale verdediger, even oud als Simic dus, werd enkele dagen geleden in verband gebracht met een transfer naar Anderlecht en lijkt die geruchten nu alleen maar aan te wakkeren. Onder het bericht schreef hij dan ook ‘Brate’, wat Servisch is voor broer.

Of de verdediger van Brighton effectief zijn transfer verraadt met zijn reactie is niet zeker. De twee centrale verdedigers speelden nog tegen elkaar in de jeugdreeksen in Duitsland. Simic bij Stuttgart en Atom bij Leipzig. Hoe dan ook wordt Atom nu nog meer aan Anderlecht gelinkt.

Poll: Verraadt Atom zijn transfer naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan-Carlo Simic  I  AC Milan  I  Noel Atom

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024