Anderlecht gaat vol voor deze peperdure speler van Juventus

Anderlecht gaat vol voor deze peperdure speler van Juventus
Dinsdag 02 januari 2018 - 06:04   I   door Redactie

Anderlecht wil Marko Pjaca van Juventus voor zes maanden huren. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De concurrentie is wel groot. Ook Zenit Sint-Petersburg, Schalke 04, Monaco en Fiorentina willen de 22-jarige Kroaat.

In maart vorig jaar scheurde Pjaca de voorste kruisband van de rechterknie tijdens een interland van Kroatië tegen Estland. Net op dat moment was hij zijn plaats aan het opeisen bij Juventus. Plots stond hij maanden aan de kant. Anderlecht kan mogelijk daar nu van profiteren.

Pjaca geldt als één van de grootste talenten van Kroatië. Anderlecht ziet in hem de betere versie van Henry Onyekuru. Anderlecht lijkt kansloos met de grote concurrentie, maar dat is het niet. Juventus ziet nog wel een toekomst voor hem op de middellange termijn. Als het hem naar pakweg Monaco of Schalke laat gaan, dreigt Pjaca daar een langere toekomst voor zichzelf te zien. Dan is Juve hem kwijt.

Bij Anderlecht gaat het sowieso om een tijdelijk verblijf. Daarom is Juventus mogelijk geneigd om de flankspeler bij paars-wit te stallen. Pjaca heeft een marktwaarde van liefst 23 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Anderlecht hem zal kunnen strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Pjaca  I   Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024