Analist breekt AA Gent helemaal af: "Daar kan je toch met je verstand niet bij?"

Analist breekt AA Gent helemaal af:
Maandag 27 februari 2017 - 09:15   I   door Redactie

Marc Hendrikx kan geen enkel begrip opbrengen voor het feit dat AA Gent met zo weinig Belgen speelt. Dan mogen de Buffalo's nog voor een knappe stunt gezorgd hebben tegen Tottenham op Wembley.

"Vorige donderdag stonden er in Londen tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Tottenham en Gent meer Belgen in de ploeg bij Tottenham dan bij Gent. Daar kan ik echt met mijn verstand niet bij! Zoiets krijg je toch niet uitgelegd? Moeten we ons als Belgische club dan niet een beetje schamen? Een van de grootste clubs in Engeland slaagt er dus in om meer Belgen aan de aftrap te brengen", aldus Hendrikx.

"Hoe dat komt? Wij hebben in België zo een strikte regelgeving omdat we de rest van Europa willen voor zijn, maar dat heeft ons tien jaar achteruit gezet. Supporters kunnen zich zo ook niet meer vereenzelvigen met hun club. Er trokken dus 8.000 Gent-fans naar Londen om er twee Belgen aan het werk te zien. Toch bij hun ploeg, want aan de overzijde liepen er dus drie... Ik begrijp er alvast niks meer van.”

TAGS  I  gent  I   hendrikx

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024