Alexandre Boucaut beschuldigd van partijdigheid: "Hij staat dicht bij hen"

Alexandre Boucaut beschuldigd van partijdigheid:
Dinsdag 14 februari 2017 - 14:45   I   door Redactie

Hugo Camps haalt zwaar uit naar de Belgische refs. Gisteren raakte bekend dat Waasland-Beveren mogelijk scheidsrechter Alexandre Boucaut zal wraken na de wedstrijd tegen Standard.

"Alexandre Boucaut stuurde Ibrahima Conte van Waasland-Beveren van het veld met 2x geel. Een vermaning had ook gekund, maar Boucaut heeft het niet voor Waaslanders, hij staat dichter bij Moeskroen", schrijft Camps in Het Laatste Nieuws. "Ik blijf geloven in de goedheid van de mens, maar niet in het voetbal. Daar hebben commercie en prestige als volleerde sluipmoordenaars geruisloos zielen vergiftigd."

"Totale objectiviteit is de uitdaging, terwijl wij, journalisten, weten dat die niet bestaat. Maar play-off 1 en degradatie zijn kapitalistische krijtlijnen. Het gaat om miljoenen. Begrijpelijk dat de druk ook op de fluit slaat van arbiters die ploegen benadelen met onterechte strafschoppen, vermeend buitenspel, geel en rood. De consequenties kunnen fataal zijn."

"Waasland-Beveren heeft de intentie om scheidsrechter Boucaut te wraken. Doen! Het is tijd voor een opstand tegen arbitrale dwalingen en fontonten. Het amateurisme wordt ondraaglijk."

TAGS  I  Hugo Camps  I   Alexandre Boucaut

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024