Adebayor haalt uit naar bekende speler: "Als je vraagt 'hoe gaat het met je?' is hij al geblesseerd"

Adebayor haalt uit naar bekende speler:
Maandag 20 november 2017 - 23:44   I  

Emmanuel Adebayor en nederigheid: beiden gingen nooit echt goed samen. De Togolese aanvaller was in het midden van het vorige decennium even een topspits, maar viel eigenlijk even snel van zijn troon als dat hij er was opgeklauterd.

Adebayor, die destijds Arsenal inruilde voor het opkomende Manchester City en tijdens een match tégen The Gunners de fans van zijn ex-club ging uitdagen, heeft zich nu niet zo netjes uitgelaten over zijn voormalige ploegmakker Tomas Rosicky.

Rosicky lag gedurende zijn periode bij Arsenal heel vaak in de lappenmand, en dat merkte ook Adebayor op. “Ik was toen de sterkste speler in de ploeg bij Arsenal, ook al woog ik amper 73 kilo. We hadden ook Rosicky. Als je vroeg Hoe gaat het met je?, was hij al 2,5 maanden geblesseerd”, vertelde Adebayor aan So Foot.

Kinderen bij Arsenal

Tot slot haalde de inmiddels 33-jarige spits ook Arsenal nog eens door de mangel. Adebayor heeft zo zijn eigen mening over de slabakkende ploeg van Arsène Wenger. “In kleine wedstrijden maakt talent het verschil, maar op Old Trafford (het stadion van Manchester United, nvdr.) kan je niet gaan winnen met kinderen.”

Adebayor speelde doorheen zijn carrière achtereenvolgens bij Metz, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham Hotspur en Crystal Palace. Tegenwoordig speelt hij bij het Turkse Istanbul Basaksehir.

Poll: Mag Adebayor dit zomaar zeggen?

TAGS  I  Adebayor  I   Rosicky  I   Arsenal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024