"Achteraf was mijn keuze om bij Club Brugge te blijven verkeerd"

Woensdag 08 maart 2017 - 11:45   I  

Komend week staat er Club Brugge-STVV op het programma. Bij STVV zitten er drie huurlingen van Club, maar die mogen niet in actie komen.

Brandon Mechele vindt dat alvast jammer. “Ik ben er pas achter gekomen toen het contract al getekend was. Een gentlemen’s agreement blijkbaar. Had ik het op voorhand geweten, dan zou ik minstens iets geprobeerd hebben", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Maar ik kan het standpunt van Club begrijpen. Stel: wij spelen de match van ons leven, we winnen en ze komen op het eind een punt te kort voor de titel… Jammer, want ik had graag nog eens in Jan Breydel gespeeld."

Mechele lijkt het sinds zijn komst naar STVV over een andere boeg te gooien. In zijn eerste interview bij de Club stelde hij resoluut dat hij het ongelijk van Preud'homme wil bewijzen. “Misschien moet ik dat imago van brave jongen overboord gooien. Ik wil gewoon aantonen dat ik goed genoeg ben voor een basisplaats bij Club. Daarmee zeg ik toch niets verkeerds?”

Mechele kwam bij Club Brugge boven water als een groot talent samen met Bjorn Engels. Hij kon dan ook rekenen op heel wat interesse, maar hij heeft er spijt van dat hij niet vertrokken is. “Dat ik in de zomer van 2015 niet naar Celtic of Hamburg ben vertrokken… Ik heb die aanbiedingen geweigerd omdat ik eerst met Club het kampioenschap wilde winnen. Een halfjaar later zat ik op de bank. Achteraf gezien was mijn keuze om te blijven verkeerd.”

TAGS  I  club brugge  I   brandon mechele

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024