Abdoulay Diaby verlaat Club Brugge

Abdoulay Diaby verlaat Club Brugge
Maandag 14 augustus 2017 - 07:29   I   door Redactie

Abdoulay Diaby trekt de deur bij Club Brugge achter zich dicht. De spits is geen eerste keuze onder coach Ivan Leko bij blauw-zwart.

Diaby wil het niet letterlijk bevestigen in Het Laatste Nieuws, maar met zijn uitspraken verraadt hij het eigenlijk toch. De spits is aan zijn laatste dagen of weken bezig bij Club.

 "Ik wil alles spelen - rotatie is niks voor mij. (snel) Maar ik respecteer de keuzes van de coach", aldus Diaby in Het Laatste Nieuws. "Dat ik niet zo belangrijk ben als ik wil zijn? Misschien heb je gelijk. (buigt het hoofd) Maar het is te vroeg om daar nu al over te praten."

"Ik vind dat ik je al veel gegeven heb. Wat een transfer betreft: ik lig nog twee jaar onder contract. Tot eind augustus kan er nog veel gebeuren. Ik kan enkel dit kwijt: als ik ga, zal het naar het buitenland zijn. België is uitgesloten - tenzij ik bij Club blijf, uiteraard. Ik droom van de Premier League of de Primera División."

"Of er afspraken gemaakt zijn met Club? Dat moet je aan meneer Mannaert vragen. Maar ik denk niet dat hij moeilijk zal doen als er een eerlijk bod komt."

Poll: Gaat Club Brugge hem missen?

TAGS  I  club brugge  I   diaby

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024