AA Gent laat opnieuw dure punten liggen

Zondag 14 mei 2017 - 16:22   I   door Redactie

AA Gent is niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Charleroi. De Buffalo's mochten meer dan een helft met een man meer spelen.

De wedstrijd was voor Charleroi rampzalig begonnen. Na 24 minuten spelen moesten de bezoekers al met een man minder verder. Tainmont ging te fel door op de voet van Perbet en kreeg meteen een rode kaart.

Ondanks die man minder was het toch Charleroi dat op voorsprong kwam. Een vrije trap van Saglik dwarrelde voorbij alles en iedereen in doel. AA Gent had zorgen. De Buffalo's kwamen wel nog voor rust weer langszij. Het deed dat via een strafschopdoelpunt van Kubo.

AA Gent bleef na rust Charleroi onder druk zetten. Het verdedigende compartiment van de Zebra's stond goed opgesteld. AA Gent raakte er niet meer door. Kubo liep ook nog aan tegen een rode kaart.

AA GENT - CHARLEROI 1-1
28' Saglik 0-1, 40' Kubo 1-1 (pen)
ROOD: 24' Tainmont (Cha), 90+2' Kubo (Gnt)