AA Gent is als de dood voor komst van Antwerp-fans

AA Gent is als de dood voor komst van Antwerp-fans
Donderdag 27 juli 2017 - 09:00   I   door Redactie

Antwerp FC ontvangt morgenavond Anderlecht. Daarna trekt de Great Old naar AA Gent.

Bij Gent zijn ze niet al te gerust met de komst van de fans van Antwerp. Die hebben immers een bepaalde reputatie. Er worden dan ook uitzonderlijke maatregelen genomen.

"De ticketverkoop verloopt enkel online en enkel voor accounts aangemaakt voor april 2017. Zo willen we vermijden dat Antwerpsupporters via nieuwe accounts toch bij onze fans zitten", klinkt het in Gent tegenover Het Laatste Nieuws. 

Sommige Antwerp-fans bewezen in het verleden meester te zijn in het omzeilen van de combi-regeling. "Ze verstoppen zich zonder ticket in kofferruimtes van de bussen of betalen minderjarigen uit de stad waar de uitmatch doorgaat, om voor hen kaartjes voor het thuisvak aan te schaffen."

Er zal politiebegeleiding zijn voor de colonne Antwerp-bussen en mogelijk wordt ook de R4 vlak bij het stadion tijdelijk afgesloten. Kleine beschadigingen aan de Ghelamco Arena zullen worden doorgerekend. "Elke groep supporters zonder ticket zal gecontroleerd worden en er geldt een verbod op kledij met het Antwerplogo. Wie zich in Gent waagt, riskeert opgepakt te worden", klinkt het nog fors.

Poll: Is de schrik van Gent terecht?

TAGS  I  gent  I   antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024