AA Gent heeft eindelijk eerste uitzege beet

Zaterdag 19 november 2016 - 22:20   I   door Redactie

AA Gent heeft zijn eerste uitzege van het seizoen beet. De Buffalo's wonnen bij Moeskroen dankzij doelpunten van Perbet en Saief. Gent wordt voorlopig derde na deze zege.

AA Gent stond aan de rust nipt, maar wel verdiend op voorsprong. Op het einde van de eerste helft scoorde Jérémy Perbet. Nielsen verlengde een hoekschop en de Fransman scoorde. Gent hoopte nog voor rust de 0-2 te maken. Ging de bal van Moses Simon al dan niet over de doellijn? Er werd alvast geen doelpunt toegekend;

In de tweede helft maakte Gent geen haast. De Buffalo's wilden nu eindelijk die eerste uitzege. De Bufaflo's kwamen er echter te weinig uit. Moeksroen kreeg kansen. Trezeguet was er dichtbij, maar Nielsen gleed nog in de weg. De verlossing voor Gent kwam er pas in de slotfase. Kenny Saief maakte het af vanaf de stip.

Moeskroen - AA Gent 0-2
41' Perbet 0-1, 87' Saief (pen) 0-2