AA Gent heeft beet: "Zit Rakitic op de hielen"

AA Gent heeft beet:
Dinsdag 27 juni 2017 - 17:11   I   door Redactie

AA Gent heeft volgens Vedran Runje een absolute toptransfer gedaan. Dat zegt de oud-doelman van Standard in Sport/Voetbalmagazine.

Gent versterkte zich met Franko Andrijasevic. "Vooral zijn profiel is interessant", meent Runje. "Door zijn fysieke sterkte overbrugt hij gemakkelijk grote afstanden en door zijn infiltraties vanuit de tweede linie scoort hij vlot. Daarom is hij ook moeilijker te verdedigen. Dit kan opnieuw een goed lottoformuliertje worden, nadat ze eerder Lovre (Kalinic, red.) erbij haalden. Let vooral op zijn feeling, wanneer de ballen voor doel komen. Zijn plaatsing is goed, als een soort magneet gaat hij naar de bal.'

"Zag je Ivan Rakitic nog aan het werk bij FC Sevilla? Die rol past hem als gegoten. Het spel wat verdelen, voor diepgang zorgen en snel aansluiten bij de pivot. Luka Modric is meer de generator, die voor de acceleratie gaat. Bij de nationale ploeg krijgen zij, net als Marcelo Brozovic van Inter, nog de voorkeur. Ferme bommen, Franko komt al aardig in de buurt inzake niveau. Hij zit hen op de hielen."

TAGS  I  gent  I   runje  I   andrijasevic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024