Belgische voetbalbond grijpt mogelijk wel heel drastisch in na feestje van Nainggolan

Belgische voetbalbond grijpt mogelijk wel heel drastisch in na feestje van Nainggolan
Woensdag 12 april 2017 - 07:45   I   door Redactie

De Belgische voetbalbond kan Radja Nainggolan mogelijk schorsen voor het feit dat hij ging stappen, drie dagen voor de interland tegen Rusland. Dat zou dan wel de eerste keer zijn.

Nog nooit heeft de voetbalbond een Rode Duivel geschorst. Het is dan ook een zeer drastiche ingreep. Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, is wel erg scherp voor Nainggolan.

"Drie dagen voor een interland om 7u 's morgens positief testen op alcoholgebruik is niet wat je verstaat onder professioneel gedrag. Het is bovendien niet de eerste keer - ook drie dagen voor de wedstrijd in Cyprus verbleef Nainggolan tot in de vroege uurtjes in een Antwerpse discotheek", aldus Keygnaert.

"Of hij deze keer vijf pintjes dronk of vijftien, en of hij al dan niet achter het stuur zat, zal voor Martínez niet eens zó belangrijk zijn. Wel dat één van zijn spelers keer op keer niet in staat is zich zoals het hoort voor te bereiden op een interland."

Nainggolan schaadt de nationale ploeg. Is zo iemand betrouwbaar op weg náár en tijdens het WK? Als de bondscoach één buitenbeentje toelaat, heeft hij dan nog autoriteit naar de rest van de spelers? Radja Nainggolan is de zwaarste tegenstander van Roberto Martínez in de kwalificatiecampagne naar Rusland."

TAGS  I  nainggolan  I   rode duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024