Hanni: "Toen hij bij Anderlecht tekende, heeft hij zijn excuses bij mij aangeboden"

Hanni:
Vrijdag 03 februari 2017 - 06:32   I   door Redactie

Adrien Trebel en Sofiane Hanni zijn goed bevriend met elkaar. Ze kennen elkaar immers nog van hun gezamenlijke periode bij Nantes.

Nu zijn ze ook bij Anderlecht ploegmaats geworden. Hanni juicht dat toe. "Hij zei me toen niks over zijn plannen", zegt Hanni in Het Nieuwsblad. "Toen hij getekend had, belde hij me op om zich te excuseren."

"Hij zei hij dat hij absoluut niks tegen mij mocht zeggen. Ik heb het hem vergeven", lacht Hanni. Ik ben heel blij dat hij er is en ben er zeker van dat hij Anderlecht iets gaat bijbrengen. Ik heb vijf jaar met hem in de jeugdopleiding van Nantes gespeeld."

"De trainer heeft altijd gezegd dat hij zo'n profiel zocht na het vertrek van Steven Defour. Met Adrien hebben ze hetzelfde profiel gevonden. Het enige verschil is dat hij linksvoetig is. Maar ik denk dat zijn komst een goeie zaak is voor Youri Tielemans en Leander Dendoncker."

"We hadden nog een speler nodig om de anderen af en toe eens te laten uitblazen. Maar Adrien brengt ook zijn eigen kwaliteiten. Hij gaat renderen voor de ploeg en voor Youri en Lea."

TAGS  I  Anderlecht  I   Sofiane Hanni  I   Adrien Trebel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024