Oulare speelt tegen Genk: "Hij gaat voor Genk supporteren"

Oulare speelt tegen Genk:
Vrijdag 23 februari 2018 - 10:29   I   door Redactie

Obbi Oulare speelt dit weekend een belangrijke wedstrijd in de strijd om Play-Off 1 tegen KRC Genk. Op de steun van zijn vader zal hij toch niet helemaal hoeven te rekenen. Papa Souleymane is een ex-speler van Genk en zijn hart ligt daar nog steeds.

"Hij gaat sowieso voor Genk supporteren", schuddebolt Obbi in Het Laatste Nieuws. "Een speciale match. Maar voor gevoelens is er geen plaats. Met Club speelde ik gelijk in Genk en met Zulte Waregem verloren we. Nu dan maar een overwinning zeker? Genk is net als wij thuis niet zo sterk, en wij doen het buitenshuis goed, behalve tegen Waasland-Beveren en Kortrijk. Als we nog naar play-off 1 willen, moeten we wel winnen. We mogen zeker niet verliezen."

Obbi speelde in de jeugd nog bij Genk. Zijn pa kwam toen supporteren. "Ik zal dit weekend ook voor hem supporteren, hoor", zegt Souleymane, die zich richt tot zijn zoon: "Weet je nog toen je klein was en je in Genk kwam kijken? Telkens als er iemand scoorde, dacht je dat ik dat doelpunt gemaakt had. Vaak was het ook zo."

Poll: Denk jij dat Antwerp punten pakt tegen Genk?

TAGS  I  RC Genk  I   Antwerp  I   Oulare

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024