‘Club Brugge onderhandelt over speler van 3 miljoen’

‘Club Brugge onderhandelt over speler van 3 miljoen’
Donderdag 22 februari 2018 - 21:34   I  

Club Brugge verraste vorig seizoen vriend en vijand door Tomas Pina aan te trekken. De Spaanse middenvelder kwam over van Villarreal en zou in het Jan Breydelstadion Timmy Simons moeten vervangen. Liep dat even anders, zeg…

Pina stond in de Jupiler Pro League amper vier keer aan de aftrap en miste een groot deel van het seizoen door blessureleed. Bij Club Brugge geloofden ze niet meer in de Spanjaard, en daarom verhuurt blauw-zwart Pina tijdens deze jaargang aan Deportivo Alavés in de Primera Division.

Bij Alavés is de 30-jarige Pina een vaste waarde; hij stond er dit seizoen al 17 keer aan de aftrap. Alavés, vijftiende in La Liga, hoopt Pina nu definitief aan te trekken. Eén probleem: de vraagprijs van 3 miljoen blijkt een struikelblok te zijn.

Club Brugge liet die aankoopoptie in het huurcontract van Pina opnemen omdat het anderhalf jaar geleden zelf nog 3 miljoen overmaakte op de bankrekening van Villarreal. Alavés wil nu met blauw-zwart onderhandelen, in de hoop dat Vincent Mannaert en co de vraagprijs laten zakken.

Poll: Zal Club Brugge nog 3 miljoen euro krijgen voor Pina?

TAGS  I  Club Brugge  I   Alavés  I   Pina

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024