"Ik kreeg nog geen greintje respect bij Standard"

Donderdag 22 februari 2018 - 19:05   I  

Het huwelijk tussen Filip Mladenovic en Standard was allesbehalve een succes. Na amper één seizoen liet de Luikse club de verdediger vertrekken naar het Poolse Legia Gdansk. Nu hij weg is bij Standard, wilde Mladenovic toch eens een boekje opendoen over zijn passage in Luik.

“Ik wil niet hautain klinken, maar ik heb in de Bundesliga gespeeld. Dus ik ga ervan uit dat ik ook over voldoende kwaliteiten beschik om het te kunnen maken in België. Ik heb gewoon geen tijd gekregen om me te tonen”, vertelt Mladenovic in La Dernière Heure.

De verdediger is overigens niet te spreken over de manier waarop Standard hem behandelde. “Het voorbije jaar is het moeilijkste uit heel mijn carrière geweest. Ik kan zelfs niet zeggen dat ik als een beest ben behandeld, want ik kreeg nog geen greintje respect bij Standard.”

“Ik kreeg bijna het gevoel dat ik op vakantie was in België. Ik had het recht niet om nog een wedstrijd te spelen. Het enige wat ik kon doen, was mijn conditie op peil houden. Ik heb veel tijd en andere zaken verloren bij Standard”, besluit Mladenovic.

Poll: Had Mladenovic meer kansen moeten krijgen?

TAGS  I  Mladenovic  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024