"Ik ben zeker, hij zal Anderlecht een andere identiteit geven"

Woensdag 21 februari 2018 - 12:45   I  

Anderlecht staat voor een belangrijke week. Marc Coucke komt naar Anderlecht. De officiële overname volgt later, maar de nieuwe baas van Anderlecht wordt door iedereen nu al als redder van paars-wit beschouwd.

Coucke neemt ook Luc Devroe mee, die het sportieve beleid voor zijn rekening zal nemen. Al is Devroe wel iemand die voor een soort stijlbreuk zal zorgen. Anderlecht heeft met Herman Van Holsbeeck altijd een diplomaat gehad, die vaak mooi in het gareel bleef lopen. Volgens Sport/Voetbalmagazine is Luc Devroe eerder een 'Lone Wolf', iemand die eerder zwart-wit denkt. En dat mag je in Anderlecht net niet doen.

Volgens Patrick Turcq, sportief directeur van AA Gent en neef van Devroe, zal de nieuwe sportieve leider het een en ander veranderen in Neerpede. "Devroe zal Anderlecht een andere identiteit geven en een nieuwe dynamiek lanceren. We zullen het werk van Luc pas later kunnen beoordelen. Maar met hem weet je zeker dat hij eerst de speler zal zoeken en dan pas diens makelaar - op zich al een positieve ontwikkeling", aldus Turcq.

Poll: Is Devroe de juiste man voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   KV Oostende  I   Devroe  I   Van Holsbeeck  I   Coucke

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024