Oude bekende over terugkeer naar Anderlecht: “Speelt belangrijke rol”

Oude bekende over terugkeer naar Anderlecht: “Speelt belangrijke rol”
Woensdag 21 februari 2018 - 10:32   I  

Bertrand Crasson speelde tussen 1989 en 2003 in totaal twaalf jaar voor RSC Anderlecht. Tegenwoordig vertoeft de gewezen rechtsachter in Thailand, maar ergens kriebelt het wel om in België aan de slag te gaan.

Behoort een terugkeer naar Anderlecht tot de opties? “Je kent mijn antwoord”, steekt Crasson van wal in La Dernière Heure. “Ik ben geen beslissingnemer. Ik ben een trainer. Ik ben scout geweest en zelfs technisch directeur. In Thailand heb ik driekwart van het nationale elftal opgeleid.”

“Ik heb in Thailand voor drie levens aan werk verricht in het voetbal, maar in België is niemand daarvan op de hoogte. Mijn passie voor het voetbal is nog steeds aanwezig. Het probleem is dat sommige mensen bang zijn om met mij in zee te gaan”, gaat de gewezen Anderlecht-speler verder.

Volgens Crasson wordt het dus niet makkelijk om bij een Belgische club aan de slag te gaan. “Vriendjespolitiek speelt een belangrijke rol… Zaakwaarnemers beslissen tegenwoordig meer en meer de filosofie van een club.”

Poll: Zou Crasson een functie bij Anderlecht moeten krijgen?

TAGS  I  Crasson  I   Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024