Siani haalt fors uit naar Coucke: "Hij zag het niet"

Siani haalt fors uit naar Coucke:
Woensdag 21 februari 2018 - 09:05   I  

Sébastien Siani zorgde tijdens de voorbije transferperiode voor één van de meest verrassende transfers in de Jupiler Pro League. De Kameroener ruilde KV Oostende in voor een avontuur bij Royal Antwerp. Daar had Siani zo zijn redenen voor.

De 31-jarige middenvelder miste naar eigen zeggen respect bij KVO. "Het is business, oké. Marc Coucke is een businessman en kijkt naar de rentabiliteit, dat begrijp ik, maar in mijn geval zag hij niet de mens die voor hem stond", vertelt Siani in Sport/Voetbalmagazine.

"Een mens met toch veel verdiensten voor de club", gaat de speler verder. "Intussen de speler met de meeste wedstrijden ooit voor KVO in de eerste klasse. De aanvoerder van een ploeg die de voorbije jaren groeide naar een niveau waarop de rentabiliteit van de verkochte producten fors toenam."

"Ik stel voor dat ze mijn matchen eens herbekijken"

"Maar ik was al bij de club vóór de voorzitter en de sportief manager er in dienst traden en voelde mij nooit behandeld als een speler die zij haalden. En dan moest ik onlangs nog vernemen dat Luc Devroe had verteld dat ik in mijn laatste wedstrijd voor Oostende niet goed speelde omdat ik weg wilde. Alsof ik wilde dat we verloren."

Siani heeft dan ook een duidelijke boodschap voor Coucke en Devroe. "Ik stel voor dat ze al mijn matchen eens herbekijken en als er één is waarin ik niet mijn best deed om te winnen, dat ze mij die dan tonen. Ook als ik slecht speelde, gaf ik alles. Ik veinsde nooit een blessure, spaarde mij nooit en kwam nooit te laat. Iedereen die mij kent, weet dat ik altijd mijn verantwoordelijkheid opneem."

Poll: Had Siani een beter contract moeten krijgen bij Oostende?

TAGS  I  Siani  I   Coucke  I   KV Oostende  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024