Analist keihard voor Vanhaezebrouck: 'Hou toch je mond'

Analist keihard voor Vanhaezebrouck: 'Hou toch je mond'
Woensdag 21 februari 2018 - 07:55   I  

Hein Vanhaezebrouck beleeft in zijn eerste seizoen bij RSC Anderlecht zware tijden. Niet zo lang geleden vond de gewezen succescoach van AA Gent het ook nodig om zwaar uit te halen naar (enkele) analisten. Bertrand Crasson, ex-Anderlecht, begrijpt er niets van.

“Luister: ik heb Vanhaezebrouck graag, maar hij moet goed beseffen dat wanneer je bij Anderlecht aankomt en wedstrijden verliest, op een schavot terechtkomt”, steekt Crasson van wal in La Dernière Heure.

Volgens de gewezen verdediger zou Vanhaezebrouck beter zijn mond houden en in alle rust verder werken. “In plaats van uit te halen naar de analisten, zou Vanahaezebrouck de kritiek moeten accepteren en zeggen Ik heb de verkeerde keuze gemaakt, het is mijn fout. “Hij wordt betaald om oplossingen te vinden. Het is zijn werk, hé!"

Vanhaezebrouck verliest van zijn klasse als hij uithaalt naar analisten, die ook maar gewoon hun werk doen. Je moet je eens voorstellen wat trainers als Zidane, Emery en Mourinho te slikken krijgen. In Frankrijk maakt Christophe Dugarry (wereldkampioen met Frankrijk, nvdr.) iedereen met de grond gelijk. Dat is het leven, hoor”, besluit Crasson.

Poll: Heeft Crasson gelijk?

TAGS  I  Crasson  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024