Messi doet het alweer voor Barcelona, Bayern nu al klaar met Besiktas

Dinsdag 20 februari 2018 - 22:35   I

Vanavond stonden in de Champions League twee interessante affiches op het programma. Bayern München ontving Besiktas, maar vooral de wedstrijd tussen Chelsea en Barcelona sprong in het oog.

Bayern München - Besiktas 5 0

Op papier was Bayern München de grote favoriet en die rol maakten de Duitsers ook met glans waar. Al werd het wel geholpen door een vroege rode kaart van Vida. Net voor de rust bracht Müller Bayern op voorsprong.

Na de rust werd het een waar doelpuntenfestival. Coman en Müller dikten aan tot 3-0. In de slotdase scoorde, wie anders dan, Lewandowski nog eens twee keer. Boeken nu dus al toe voor Besiktas.

Chelsea - Barcelona 1 1

Chelsea - Barcelona bleef lange tijd op slot. In de eerste helft was Willian wel dicht bij de openingstreffer met een knal op de paal. In de tweede helft lukte het wel voor de Braziliaan. Hazard vond hem op de rand van de zestien, Willian werkte zeer netjes af.

Lang kon Chelsea niet profiteren van die voorsprong. Plots ging het snel voor de neus van Courtois. Iniesta vond een vrijstaande Messi die de Rode Duivel compleet kansloos liet. Een belangrijk doelpunt van de kleine Argentijn en Barcelona heeft dan ook de beste papieren.

Poll: Trekt Chelsea dit nog recht?