Vandenbempt waarschuwt Club: "Jullie zijn een kolfje naar zijn hand"

Vandenbempt waarschuwt Club:
Dinsdag 20 februari 2018 - 21:44   I   door Redactie

Peter Vandenbempt begrijpt niet waarom coach Ricardo Sá Pinto zijn spits Orlando Sa op de bank zette tegen Charleroi. Vandenbempt meent dat hij komend weekend Sa best wel van bij het begin opstelt tegen Club Brugge.

"Waarom niemand hem die gesteld had na de 4-1-bekeroverwinning tegen Club Brugge, sneerde Ricardo Sá Pinto op de vraag waarom hij in Charleroi zonder Orlando Sá was gestart. Wel, omdat hij voor die match geschorst was, bijvoorbeeld. Sá Pinto suggereerde een weldoordacht plan dat nog had gewerkt ook, maar Sá redde een punt en de match voor zijn coach, die het wellicht zo een slimme wissel vond", aldus Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"Feit is: Standard voetbalde mèt Sá (en met tien) beter, sneller en doelgerichter dan zonder. Carcela vond aan het eind van zijn versnellingen met Sá het aanspeelpunt dat er met Cop nooit was. En zijn doelpunt was zeldzame klasse. Na een zwakke wedstrijd met welgeteld drie ballen tussen de palen is één punt op Mambour best oké voor Standard."

"Maar in de eindsprint stelt de coach toch beter zijn (veruit) beste en efficiëntste spits op. Zondag komt Club Brugge op bezoek met een kwetsbare defensie en een (vijfde) doelman die nog moet overtuigen. Een kolfje naar de hand van een killer als Orlando Sá, mij dunkt."

Poll: Denk jij dat Orlando Sa zal starten tegen Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Vandenbempt

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024