Club-aanwinst wil naar het WK: "Dat heeft mij hier verbaasd"

Club-aanwinst wil naar het WK:
Dinsdag 20 februari 2018 - 20:30   I   door Redactie

Matej Mitrovic verliet tijdens de winterstop Besiktas om voor Club Brugge te gaan voetballen. Hij hoopt via die weg alsnog naar het WK te kunnen.

“Om kans te maken op het WK moet ik wedstrijden spelen. Net daarom ben ik heel tevreden over mijn overstap. Kalinic en Andrijasevic zijn goeie vrienden van mij. Bij hen heb ik informatie gewonnen vooraleer ik voor Club koos. Ik zocht een club waar ik kon spelen en dat is gelukt", zegt de Kroaat aan Het Laatste Nieuws

"Het niveau van de competitie heeft mij verbaasd. We hebben zelf een heel goeie ploeg en het tempo van de matchen is hoog. Wat de nationale ploeg betreft, hoop ik het WK in Rusland te halen. In principe ben ik de vijfde centrale verdediger, maar door blessures heb ik in de kwalificatieronde best wat mogen spelen. Met Lovren (Liverpool, red.), Vida (Besiktas, red.) en Corluka (Lokomotiv Moskou, red.) hebben we heel wat topspelers. Die laatste komt nu ook terug uit blessure. Mijn niveau opkrikken bij Club is een eerste stap en dan zien we wel.”

Poll: Vind jij Mitrovic een goeie aanwinst?

TAGS  I  Club Brugge  I   Matej Mitrovic

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024